U bent op zoek naar het spirituele licht?

Heldervoelend - Spirituele coach - online medium - Lenormand kaarten uit Nederland

Astrologie

 Online medium Olga   uit Nederland - Astrologie

Astrologie, ook wel sterrewichelarij genoemd, kan je benoemen als een verzamelnaam van mensen uit de oudheid die via de sterren (astro) en kennis (logo) dat hebben ontwikkeld, denk hierbij aan grote Astrologen die de piramides gebouwd hebben precies naar de standen van de hemellichamen wat op zich best een geweldige prestatie is geweest vanwege de zuiverheid, verder aan de Maya kalenders die ondanks dat het Maya volk er niet meer is nog steeds de gegevens kloppend doorgeven. Ook de standen van de maan, de zon en de planeten evenals de sterren en hun bewegingen die de persoon en het leven op aarde beinvloeden. De beweging van lichtpunten (astrologie) zoals die van de zon, maan, planeten en sterren langs de hemel en met het steeds terugkerend geheel in een cirkelvormige beweging heeft de mens altijd gefascineerd.
Men heeft dit trachtten te beschrijven waaruit uiteindelijk bepaalde samenstellingen een naam gekregen hebben (sterrebeelden) daar uit vanwege hun positie zijn de ascendanten en de huizen tevoorschijn gekomen waarin de tijd, de plaats een zeer belangrijke rol spelen.
Astrologie is zonder meer een vorm van een wetenschap, ook al wordt het niet als zo danig herkent, bekijk maar eens wat de Maya s in het verleden geschreven hebben dewelke nu nog steeds gebeuren, dit is ook terug te vinden bij de oude Egyptenaren Babyloniers en later ook onderandere de Egyptenaren stelden betekenissen vast aan de posities van de hemellichamen waardoor ze in staat waren om onderandere bevoorbeeld het lot van een heerser te voorspellen. Je kan dan ook zien dat in de Bijbel de Astrologen optraden als de Wijzen uit het Oosten. Toch is het meest bekende element van de hedendaagse astrologie, de geboortehoroscoop daar men door de positie van de zon in de dierenriem en van de positie van de planeten tijdens de geboorte, het karakter en de toekomst van de geborene zou kunnen vaststellen. Heel opvallend is het steeds opnieuw terugkerende fouten door de mensheid gemaakt in steeds dezelfde periodes, opkomst en verval van de beschavingen dus wel degelijk een Astrologisch gegeven (zie Maya kalender) welke ondanks de gebrekkigheid van de taal der Maya s toch duidelijk het verval en de teloorgang plus de nieuwe opkomst van een andere beschaving weergeeft.
De ondergang van ons systeem is ook door Karl Marx genoemd en eveneens beschreven welke nieuwe vorm er dan zal ontstaan wat in het verleden foutief geinterpreteerd is en als communisme naar voren gebracht